Zo staat Frans Bauer weer strak

Foto: William Rutten

Nadat het cijfer 120 wel vervaarlijk dichtbij begon te komen op de weegschaal, besloot Frans Bauer het roer om te gooien. Zonder professionele hulp of dieet lukte het de zanger om in enkele maanden tijd maar liefst 32 kilo te verliezen. In Story onthult hij hoe hem dat precies gelukt is.

“Ik heb geen specifiek dieet gevolgd. Dat heb ik ooit al geprobeerd, dat werkt niet voor mij”, vertelt Frans. “Daarvoor heb ik een te onregelmatig leven, ik ben altijd onderweg.” Wat voor hem dan wel dé oplossing was? “Ik heb al mijn maaltijden kleiner gemaakt. Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder.”

En ondanks die kleinere porties zegt de charmezanger geen last te hebben van de honger: “Ik drink veel water. En op een gegeven moment groeit je maag mee met die porties”, verzekert hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.