Zo houdt Caroline van der Plas haar drukke leven vol

Foto: Brunopress.nl

Als partijleider van wat waarschijnlijk de populairste politieke partij van het moment is in Nederland, heeft Caroline van der Plas een behoorlijk drukke agenda.

Aan Party vertelt ze hoe ze dat drukke leven volhoudt: “Je moet zorgen dat je je rust neemt. Dat is met name goed slapen”, klinkt het bij Van der Plas. “Ik kan wel met vier, vijf uur slaap, maar wel in de wetenschap dat ik in het weekend bijslaap.”

Wel is de politica er zich maar al te goed van bewust dat die manier van leven misschien niet de meest gezonde is: “Het is niet echt gezond, nee. Het is wel een coping mechanisme. Je weet: het is nu even druk, lange dagen, maar op zaterdag kan ik lekker vroeg naar bed en op zondag uitslapen en het rustig aan doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.