Zo gaat het nu met de BZN-bandleden

Byadmin

29/04/2023
Foto: Showbiss.nl

Op 16 juni 2007 speelde de Band Zonder Naam, kortweg BZN, z’n allerlaatste concert in Ahoy in Rotterdam. Het afscheid kwam er op aangeven van Jan Keizer die had laten weten het om gezondheidsredenen rustiger aan te willen doen.

Meer dan vijftien jaar na datum zocht Story Jan op voor een gesprek. Daarin passeerde uiteraard ook de vraag of de voormalige bandleden elkaar nog veel zien vandaag de dag: “Hooguit dat we elkaar een keer bij de bakker of de slager tegenkomen”, luidt het antwoord. “Dan is het wel direct gezellig en lijkt het alsof we elkaar vorige week nog gezien hebben.”

Het gezamenlijke etentje dat de bandleden elkaar beloofden bij hun afscheid is er ook nog steeds niet van gekomen, bekent Jan: “Alleen bij mijn boekvoorstelling in oktober 2021 was iedereen voor het eerst weer bij elkaar. Maar daarna hebben we elkaar niet meer in die samenstelling gezien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.