28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Grote veranderingen in het gezin van Frans Duijts

Foto: Showbiss.nl

Het afgelopen jaar veranderde er heel wat in het persoonlijke leven van zanger Frans Duijts. Zo besloot zijn dochter Wilhelmina vorig jaar op 15-jarige leeftijd om het huis uit te gaan en te gaan studeren aan de prestigieuze hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Sindsdien verblijft ze er intern.

En ook zijn andere dochters zorgen voor de nodige verandering ten huize Duijs, vertelt hij aan Story. “De oudste, Jolanda, doet een opleiding in de zorg en wil met minderjarigen gaan werken”, vertelt hij. “En ze heeft al enige tijd een relatie. Haar vriend is veel bij ons en blijft ook slapen.”

Al geeft Frans wel toe dat hij als vader in het begin moest wennen aan die nieuwe situatie. Want wanneer laat je een vriendje bij je dochter slapen?: “Marloes en ik zijn daar best streng in. We hebben met de meiden afgesproken dat een vriendje pas mag blijven slapen wanneer ze een halfjaar verkering hebben”, aldus Frans. “Om te voorkomen dat hier straks allemaal vriendjes komen met wie het na een paar weken voorbij is.

En dus moet jongste dochter Alisha nog even wachten voor ook haar vriendje mag blijven slapen. “Het ziet er wel heel serieus uit en we kunnen goed met hem overweg. Dus ik voorzie dat we komende zomer niet met z’n vijven maar met z’n zevenen naar Kroatië gaan”, besluit Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Wolter Kroes geeft update over aangereden zoon

Next Article

Zo gaat het nu met de BZN-bandleden

You might be interested in …

Showbiss.nl