Zanger Tino Martin heeft een gat in de hand

Foto: Peter De Smedt

De centen vliegen de deur uit

Voor een optreden van 30 minuten moet je voor zanger Tino Martin zo’n 12.000 euro veil hebben. Niet niks, maar de zanger uit Den Haag is dan ook razend populair sinds zijn passage in ‘De Roelvinkjes’.

Wanneer je zo populair bent en zoveel verdient, kan je je uiteraard ook eens iets extra veroorloven. Bij Tino Martin lijkt het echter de spuigaten uit te lopen, lezen we in Party.

Zo vertelde de zanger dat hij ooit een kledingzaak binnengelopen was om enkele tellen later met een aantal kostuums naar buiten te komen, zonder ook maar één blik op het kostplaatje te hebben gegooid.

Dat doet de wenkbrauwen al fronsen. Maar wat dacht u van de verzameling auto’s van de zanger ? Naar eigen zeggen had de acteur op een gegeven moment drie Audi’s en een Mercedes voor zijn vriendin.

“Ik vind het saai om altijd in dezelfde auto te moeten rijden, daarom wissel ik bijna maandelijks van bolide”, aldus de zanger in Party. De normale sterveling kan er enkel maar van dromen zeker ?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.