13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Martien Meiland geeft fout toe : “Dat kan natuurlijk niet”

Foto: Play4

Er valt soms maar weinig positief te melden over Martien Meiland. De man komt zowat wekelijks in het showbizznieuws met straffe uitspraken, die bij heel wat bekende Nederlanders regelmatig verkeerd aankomen.

Ook Caroline van Eeden, de voormalige beste vriendin van Martien is het beu. Ook zij komt er in zijn biografie slecht vanaf. Hij vertelt wat er volgens hem is misgegaan tussen hen en waarom Caroline vanaf ‘Chateau Meiland’ destijds boos terug vertrok naar Nederland.

“De aanleiding hiervan zou een geldkwestie zijn. De emoties liepen daarbij zo hoog op, dat er een vechtpartij ontstond tussen Caroline en dochter Maxima. Maxime hield er zelfs een blijvend litteken aan over.”

Het verhaal dat Caroline vertelt, wijkt echter helemaal af van het verhaal dat Martien vertelt. Maar net op die manier is het ook misgegaan met Nadège, de voormalige huishoudster van de Meilandjes.

Ook hier heeft Martien een eigen verklaring voor. “Wij waren misschien te makkelijk. Je bent natuurlijk werkgever en werknemer en die verhouding was een beetje kwijt geraakt. Zij was helemaal familie voor ons, maar dat kan natuurlijk niet. Er ontstond ook nog eens onduidelijkheid over de taken van Nadège, met gevolg een flinke ruzie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Het Geluid van Qmusic is geraden

Next Article

Zanger Tino Martin heeft een gat in de hand

You might be interested in …

Showbiss.nl