Yvonne Coldeweijer doet boekje open over Wendy van Dijk

Foto: Brunopress.nl

Ze is niet mals voor de presentatrice

Yvonne Coldeweijer neemt geen blad voor de mond, dat bewees de juicekoningin de afgelopen jaren al meerdere malen.

Dit keer is Wendy van Dijk het slachtoffer van de koningin van de roddels. Yvonne kreeg juice te horen over Wendy en heeft geen goed woord meer voor haar over. “Echt een gemeen wijf”, klinkt het bij Yvonne.

De programma’s van Wendy scoren de laatste tijd niet erg goed. Maar echt wakker lijkt Wendy daar niet van te liggen. Zij wordt immers nog altijd goed betaald, of die programma’s nu goed scoren of niet.

In haar podcast vertelt Yvonne het volgende: “Ik krijg me toch een hoop juice over Wendy, en dan vooral over haar gedrag. En dan hebben we het ook wel over een ster van de afgelopen 15 jaar, hé? Zij is al zo lang op tv.”

De verhalen die over Wendy de ronde doen zijn niet van de minste en Yvonne vertelt geshockeerd te zijn over wat ze te horen kreeg. “De meeste verhalen zijn dan wel tien jaar geleden, maar ik kreeg echt veel van dit soort berichten en dat vond ik toch erg verrassend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.