28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Yvon Jaspers over ‘Boer zoekt vrouw’: ‘dat ligt gevoelig’

Foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV

Een nieuw seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ komt eraan, dat seizoen start op 9 april. Nu ja, het is de aftrap én dus ook de voorstelling van de vijf boeren die dit seizoen hun kans wagen.

De toekomst van de boer staat op de helling, zij maken roerige tijden mee, dat is ook voor presentatrice Yvon Jaspers meer dan duidelijk.

“Natuurlijk kunnen wij er niet omheen dat er ontzettend veel speelt in Nederland. Soms lijkt het wel alsof elk gesprek rondom de boeren gevoelig ligt en meteen politiek wordt”, geeft de presentatrice toe.

“‘Boer zoekt vrouw’ gaat niet over politiek maar over de liefde. Het gaat over het universele verlangen naar de liefde. Over gevoelens van onzekerheid en de hoop die iedereen herkent. Over twee mensen die verliefd op elkaar worden en hun leven zien veranderen op een positieve manier”, gaat Jaspers verder.

En toch komt de problematiek van de boeren niet echt prominent aan bod in ‘Boer Zoekt Vrouw’, daar zijn andere programma’s voor.

“In onze andere programma’s als Onze boerderij besteden we veel meer aandacht aan het boer zijn in deze onzekere tijden. Wat betekenen alle veranderingen in het dagelijkse leven op de boerderij”, besluit Yvon Jaspers.

Boer zoekt vrouw Europa, zondag 9 april om 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit is het nieuwe boek van Karin Bloemen

Next Article

Marlijn Weerdenburg is Maria in The Passion

You might be interested in …

Showbiss.nl