29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Yvon Jaspers: “Het maakt de stap groter”

Foto: Linelle Deunk

Heel wat kijkers tellen nu al af naar de aftrap van het nieuwe seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Op zondag 9 april stelt KRO-NCRV de vijf boeren aan tv-kijkend Nederland voor.

Deze keer trekt Yvon Jaspers wel naar het buitenland. Volgens Jaspers is er een goede reden om een reeks buiten Nederland te maken. “We krijgen zo ontzettend veel aanmeldingen van single boeren in het buitenland dat het de hoogste tijd werd”, vertelt zij in een interview.

“Het maakt de stap voor de briefschrijvers misschien nog wel wat groter. Wonen op een boerderij is voor velen al nieuw, maar op een boerderij zo ver weg is helemaal een grote stap”, weet Jaspers.

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat de makers van ‘Boer Zoekt Vrouw’ naar het buitenland trekken. Maar voor de kandidaten die zich aanmelden om te daten met een boer, is het zeker een héél grote stap.

“Er zijn mooie voorbeelden van boeren die eerder mee deden aan een van onze internationale series die het geluk gevonden hebben en zelfs een gezinnetje hebben nu”, glundert Yvon Jaspers.
Boer zoekt vrouw Europa, zondag 9 april om 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Wendy van Dijks man in onvrede weg bij TALPA?

Next Article

Bekende zangeres spreekt haar steun uit voor Marco Borsato

You might be interested in …

Showbiss.nl