28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Wendy van Dijks man in onvrede weg bij TALPA?

Foto: VTM

Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk, niet langer aan de slag bleef bij TALPA. Eerst liet men uitschijnen dat dat in goede harmonie gebeurde, maar nu lijkt er toch een ander verhaal aan het licht te komen.

Volgens Erland is het tijd om meer aandacht te gaan besteden aan andere projecten. Maar zo brengt hij misschien wel de job van zijn vrouw bij TALPA in gevaar.

Maar spreekt Erland wel de waarheid? Sommige bronnen beweren dat hij gewoon ruzie heeft met John de Mol en dat hij daarom TALPA zo snel mogelijk wou verlaten.

Ook formatontwikkerlaar Kirsten jan van Nieuwenhuijzen wil best geloven dat het er bovenarms op zit tussen John en Erland.

Hij gaat ervan uit dat Erland het gewoon beu was dat John niet langer meer naar hem wou luisteren. “Er zitten daar een aantal mensen die heel veel tv-ervaring hebben. Erland Galjaard zat er tot voor kort.  Ik begreep dat hij per direct is vertrokken, dus daar is echt iets misgegaan. En Erland had natuurlijk echt wel een staat van dienst bij RTL, maar zelfs hij kon de boel daar niet keren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

De eerste artiest op de line-up van Chantals Pyjama Party is bekend!

Next Article

Yvon Jaspers: “Het maakt de stap groter”

You might be interested in …

Showbiss.nl