13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Xander de Buisonjé: “We waren net te laat”

DPG Media Belgie

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie wilden heel graag een tweede kindje van hem samen. Doordat Sophie grote kans had op een tumor in haar buikholte, was het risico te groot om terug zwanger te worden.

Uiteindelijk gingen ze op zoek naar een draagmoeder in Amerika en werd er een ivf-traject gestart. Maar dat verliep niet altijd zo vlot.

“Je denkt heel naïef: we sturen die embryo’s op en huppakee we zijn zwanger. Maar het ging een paar keer mis. Na afloop zeiden we steeds: ‘We kappen ermee’. Het was iedere keer zo’n diepe teleurstelling. Bovendien begonnen we aan alles te twijfelen: we waren allebei gezond, waarom lukte het dan niet”, vertelt Sophie in KEK mama en in Party.

Toch bleven Sophie en Xander volhouden en maar goed ook. Want het lukte uiteindelijk toch. Enkele maanden later mochten ze hun dochter verwelkomen.

“We vlogen naar Amerika om bij de geboorte van onze dochter te kunnen zijn. Maar we waren nog maar net geland of we kregen al te horen dat de weeën van onze draagmoeder waren begonnen. We moesten meteen komen. Helaas waren we toch net te laat in het ziekenhuis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Roxeanne Hazes: “Dat heb ik gelukkig nog meegemaakt”

Next Article

Belangrijke reminder voor actrice Elise Schaap: “Ik moet opgaan in de omgeving”

You might be interested in …

Showbiss.nl