Roxeanne Hazes: “Dat heb ik gelukkig nog meegemaakt”

Foto: Avrotros

Roxeanne Hazes heeft geen gelukkige jeugd gehad. Haar vader overleed heel vroeg en ze groeide op met alleen haar mama en haar broer André Hazes. De dood van haar vader hakte er flink in.

“Ik denk dat ik daardoor een enorme vorm van verlatingsangst heb. Als ik dan mensen in mijn leven heb van wie ik veel houd en op wie ik gek ben, dan ben ik ook ontzettend bang om ze kwijt te raken”, lezen we een uitspraak van Rox in Party.

Rox maakt ook heel veel vergelijkingen met haar eigen jeugd en die van haar eigen zoon Fender. Zij heeft liever niet dat Fender zijn ouders ooit dronken ziet.

“Al heb ik een heel liefdevolle jeugd gehad. En gelukkig heb ik nog meegemaakt dat mijn vader minder ging werken”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.