Willeke van Ammelrooy ondergaat ingreep

Foto: Peter De Smedt

Hoewel ze stilaan de kaap van de 80 nadert, verkeert actrice Willeke van Ammelrooy nog best in goede conditie. Daar doet ze ook de nodige inspanning voor. Zo tennist, zwemt en golft ze nog regelmatig.

Al zal ze binnenkort wel een ingreep moeten ondergaan, eentje die ze best spannend vindt, bekent ze in Weekend: “Ik heb niet zoveel adem, dus daarvoor moet ik nog een keer naar het ziekenhuis, waar ze mijn hart gaan resetten, zoals dat heet”, legt ze uit. “Het schijnt geen probleem te zijn.”

Toch heeft Willeke er eerst even goed over nagedacht of ze zo’n ingreep wel wou ondergaan: “Ik heb er heel veel goede mensen over gesproken, maar dat is ook het enige wat ik kan doen. Als ik die reset onderga, krijg ik meer adem en dat is natuurlijk leuker leven”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.