Willeke Alberti kijkt naar de toekomst: “Eindelijk tijd samen”

Foto: VRT

Enkele weken geleden nam Willeke Alberti afscheid van het publiek. Ze zou nog een laatste keer een groot concert geven en het dan rustiger aan gaan doen. Maar nooit meer optreden, dat is ze ook niet van plan.

Gastoptredens, optreden is verzorgingshuizen, of andere optredens blijven nog altijd welkom. Het doel van alle komende optredens moeten vooral samen zingen, samen lachen en lekker samenzijn, worden.

Maar desondanks dat ze toch blijft zingen, komt er toch wel wat tijd vrij voor de zangeres om nu ook andere dingen te gaan doen. Zo wil ze graag meer tijd doorbrengen met haar vrienden en familie. Geen intense voorbereidingen meer voor theatertournees.

En veel van die tijd kan ze nu terug doorbrengen met Daniëlle, haar dochter die jarenlang in het buitenland heeft gewoond. Ze woont sinds kort terug in Nederland en dat schept mogelijkheden voor moeder en dochter.

Willeke bezocht haar dochter meteen de dag na het afscheidsconcert. Daar praatte ze volop over de unieke avond en over hun toekomst samen, weet Story te vertellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.