Wilfred Genee: “We weten het nog niet zeker”

ByLisa Paulussen

14/07/2023
Foto: Showbiss.nl

Het is niet makkelijk om de dag van vandaag een goeie dagelijkse talkshow te maken. Het moet mensen blijven boeien en ze moeten geïnteresseerd blijven kijken.

In tegenstelling tot vele andere talkshows is ‘Vandaag Inside’ ook een pak minder politiek correct. En dat is ook belangrijk.

“Je kunt beter zeggen wat je echt ergens van vindt, anders kun je beter thuisblijven. Het is vaak allemaal te correct”, klinkt het bij Wilfred Genee in Weekend.

Maar nu ligt ‘Vandaag Inside’ even stil en is het tijd voor vakantie voor de verschillende presentatoren. Al heeft Wilfred nog niet heel veel plannen gemaakt.

“We kijken in juli wat we gaan doen. We hebben wel een planning, maar ik weet het nog niet helemaal zeker. Want als het mooi weer is in Nederland, kunnen we net zo goed hier blijven. Dat vind ik ook wel fijn. Wat ik het belangrijkste vind, is dat we even niet in de lucht zijn, even rust hebben nu.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.