André Hazes: “Hij zal nog veel horen en lezen over zijn vader”

Foto: VTM

In de docureeks ‘Crossroads’ heeft André Hazes enkele straffe uitspraken gedaan. Zo zei hij tegen de therapeut dat hij wilde dat de Hazes-vloek bij hem zou stoppen.

“Mijn vader, zijn vader en diens vader, allemaal hadden ze hetzelfde probleem met alcohol. Telkens zijn kinderen daar de dupe van – de eerste jaren van kleine Dré was dat bij mij ook het geval. Ik ben er trots op dat ik de eerste Hazes ben die erg zijn best doet om het te stoppen”, legt André uit in Humo.

André hoopt dat zijn zoon later kan zeggen: ‘Mijn jeugd was wel oké’ en dat is ook meteen de grootste motivatie voor André om het vol te houden.

“Dré zal ergens in de komende jaren gaan horen en lezen over zijn vader. Ik kan hem dan alleen maar zeggen dat ik mezelf niet was. Mijn enige excuus naar hem is nuchter blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.