20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Wendy van Dijk reageert op geruchten over huwelijksproblemen

Foto: VTM

In showbizzkringen gonst het steeds meer van de geruchten dat tv-gezicht Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard een nieuwe huwelijkscrisis doormaken. Het feit dat de twee ook al in geen tijden meer samen gezien zijn, doet daar natuurlijk ook geen goed aan. Zelf heeft het koppel hierover nauwelijks iets losgelaten.

Tot nu. Op de première van de Videolanddocumentaire ‘Kane: A Story Recorded’, waar Wendy aan de zijde van haar zoon Sem verscheen, wist een reporten van het programma ‘RTL Boulevard’ een reactie bij haar los te peuteren. Een reactie die, volgens Party, op z’n zachtst gezegd nogal ingewikkeld was.

Zo zei Wendy: “Er is een hoop gedoe, maar inmiddels weet ik: buitenwereldgedoe. En ik weet heel goed om te gaan met buitenwereldgedoe. Zolang de binnenwereld maar goed is!” En volgens Wendy zit het in de binnenwereld nog helemaal goed. Al heeft ze met haar uitspraak eigenlijk noch bevestigd noch ontkend dat er iets mis zou zijn. Verdere vragen over dit onderwerp wuifde ze vakkundig weg, wat de geruchtenstroom natuurlijk alleen nog maar meer zal voeden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Hierover maakt prinses Laurentien zich weleens zorgen

Next Article

Nieuw drama voor Vlaamse zangeres Mieke

You might be interested in …

Showbiss.nl