Hierover maakt prinses Laurentien zich weleens zorgen

Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

Hoewel ze heel erg blij en ook apetrots is dat het hartstikke goed gaat met haar kinderen in het leven, maakt prinses Laurentien zich volgens Story ook weleens zorgen om hen.

Vooral dan om haar oudste dochter Eloise. Met name het feit dat zij als ‘gravinfluencer’ zo bekend geworden is sinds ze actief is op sociale media baart haar soms zorgen. Het kan er immers heftig aan toegaan in de digitale wereld.

“Iedereen vindt dan namelijk iets van jou. En dat is niet altijd makkelijk voor meisjes van die leeftijd, die vaak nog erg zoekende zijn”, bedenkt de prinses zich.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.