Wat met Rob Kemps na de Snollebollekes?

Foto: William Rutten / SBS6

“Ik hou van mijn werk”, laat Snollebollekes-frontman Rob Kemps er in een interview met Libelle geen twijfel over bestaan. “Maar er zijn ook nog zóveel andere leuke dingen in het leven. Als het succes van de feestact dus morgen zou stoppen, zal hij naar eigen zeggen “niet in een gat vallen, maar dan kijk ik terug op een superleuke periode.”

“Dit jaar stond ik vier keer in een uitverkocht Gelredome en had ik twee keer mijn eigen festival. Natuurlijk komt er een periode dat het minder wordt”, beseft Rob. “Maar dan bouw ik wel een feestje met het kleine groepje enthousiastelingen dat overblijft.”

“Of ik ga rondleidingen geven op de Parijse begraafplaats Père-Lachaise”, besluit het Snollebollekes-gezicht. Zijn fascinatie voor die begraafplaats is immers zo groot dat hij er ook al een boek, ‘Hemel op aarde’, over schreef.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.