Verzoening tussen Nick en Simon?

Foto: Peter De Smedt

Komt het tot een verrassende verzoening tussen Nick Schilder en Simon Keizer? Recente uitspraken van Nick doen de fans van het muzikale duo nu dromen van een comeback…

“Het was niet mijn keuze dat Nick en Simon na zeventien jaar ten einde kwam”, benadrukt Nick Schilder in een gesprek met Party. “Ik had het er best lastig mee.” Toch wist Nick wat hem te doen stond…

Nick besloot de knop om te draaien en vertelt in Party dat hij het afgelopen jaar zowel een carrière heeft afgebouwd als één heeft opgebouwd. Zijn werk als soloartiest werd meteen ook goed onthaald. Al blikt Nick ook terug op zijn tijd met Simon Keizer…

“Natuurlijk mis ik Nick en Simon af en toe wel”, geeft Nick Schilder toe in het gesprek met Party. “Maar gelukkig komt onze muziek nog geregeld voorbij op Sky Radio en elke keer als ik dan zo’n nummer hoor, krijg ik toch nog even een lach op mijn gezicht.” En dan trekt Nick een opvallend besluit…

“Nick en Simon mag er dan niet meer zijn, onze muziek blijft voortleven”, publiceert Party een uitspraak die Nick Schilder deed in ‘Margriet’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.