Gezondheidsproblemen voor Gerard Joling: “allemaal plekken”

Foto: Peter De Smedt

Voor Gerard Joling eindigde zijn deugddoende vakantie naar Curaçao met onaangename gezondheidsperikelen. Wat was er aan de hand?

Het is op NPO Radio 2 dat Gerard Joling toegeeft dat hij haar de huidarts is moeten gaan: “Ik dacht dat ik een grote zonneallergie had! Ik had zo’n jeuk op mijn rug en op mijn bovenborst allemaal plekken”, doet Geer zijn verhaal tijdens het interview met Gijs Staverman. Al snel stelde de dokter een diagnose…

Het verdict was duidelijk: gordelroos. “Dat is toch niet normaal?” zucht Gerard Joling. “Dit is niet om te lachen”, benadrukt Gerard wanneer Staverman lacht met het antwoord. “Het jeukt en het doet zeer en het is vreselijk”, publiceert Ditjes en Datjes fragmenten uit het gesprek. De dokter kwam ook met een opvallende verklaring waarom die gordelroos plots opdook…

Gordelroos kan ontstaan door stress, maar wanneer Gerard Joling bij de dokter benadrukt dat hij helemaal geen stress heeft, komt de dokter met een opvallende vraag…

Ben je misschien net op vakantie geweest, polst de dokter bij Gerard Joling. “Blijkt dat dat heel vaak gebeurt als mensen op vakantie zijn geweest. Dat ze dan op die laatste dag gordelroos krijgen omdat je dan ontstresst”, publiceert Ditjes en Datjes de uitleg die de dokter van Gerard Joling gaf over zijn gordelroos.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.