28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Verzoening tussen Marco Borsato en Leontine in de maak?

Foto: VTM

Tot grote spijt van heel wat Nederlanders lijkt de relatie tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters definitief voorbij te zijn. De twee deden nog een poging om hun relatie te redden, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn.

Marco hoopt ondertussen dat zijn naam wordt gezuiverd en dat hij niet langer wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en wil daar dan ook alles aan doen. En om het nakende proces te winnen, zou Marco zich in alle rust willen kunnen voorbereiden en daar paste Leontine niet bij.

De twee hebben geen ruzie, en net dat geeft iedereen hoop dat een verzoening tussen de twee nog niet uitgesloten is. Zowel Marco en Leontine verstoppen zich ook niet langer en Leontine is ook op sociale media terug van weggeweest.

Volgens haar vriendinnen straalt Leontine weer als nooit te voren en dat zou weleens kunnen te maken hebben met een nieuwe vriend. Al wordt dat gerucht ook weer ontkend aan Story. Toch is Marco blij voor haar dat ze terug straalt en gelukkig is. Ze is en blijft zijn droomvrouw en wie weet komt het toch ooit nog goed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Martien Meiland geeft fout toe : “Dat kan natuurlijk niet”

Next Article

John de Bever: “Een boterham met jam is net zo lekker”

You might be interested in …

Showbiss.nl