Verdient Yvonne Coldeweijer één miljoen euro?

Foto: Brunopress.nl

Yvonne Coldeweijer is niet alleen dé roddelkoningin van Nederland, Yvonne heeft dankzij haar socials ook een eigen kledingwinkel gelanceerd. Hoeveel verdient Yvonne Coldeweijer?

“Je koopt iets in voor 15 en dat verkoop je dan voor 30 plus btw. Vorig jaar heb ik een miljoen omgezet met de webshop, maar dat is dus niet winst”, publiceert Mediacourant een uitspraak die Yvonne deed in haar podcast De Juice Show. Hoeveel bedraagt de winst dan wel?

“Dat was bijna nul”, geeft Yvonne Coldeweijer toe. Yvonne besloot een fysieke winkel te openen en nam vijf man personeel aan. Op zakelijk vlak nam de roddelkoningin enkele slechte beslissingen…

“Ik heb wat foutjes gemaakt, dus ik heb bijna geen winst gemaakt van die miljoen omzet. Dat is echt janken. Om een miljoen op te maken aan kosten, dat is heel knap, ja”, besluit Yvonne Coldeweijer in haar podcast ‘De Juice Show’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.