“Eloise heeft enorme drang naar aandacht”

Foto: NLBeeld

Eloise van Oranje wordt stevig bekritiseerd door Bart Ettekoven. Wat heeft de gravinfluencer nu weer fout gedaan? Het gaat allemaal om één uitspraak van Eloise…

Eloise was begin dit jaar in LINDA enorm aan het klagen dat ze overal herkend wordt en dat ze er enorm naar uitkijkt om in New York anoniem door het leven te gaan tijdens haar stage. Maar nu valt één ding op…

Nu ze eindelijk in New York is doet ze echter niets anders dan de aandacht opzoeken, zucht Bart Ettekoven in Shownieuws. Voor Harper’s Bazaar gaat Eloise zelfs een videodagboek bijhouden. 

“Dan zit ze daar en dan heeft zó’n drang naar aandacht dat ze kennelijk wel dit soort dingen wil doen”, zucht Bart Ettekoven. Al lijkt hij niet meteen op veel bijval te kunnen rekenen aan de desk van Shownieuws.

Heb jij een beetje een zure avond, vraagt Anouk Smulders aan haar collega. Al blijft Bart Ettekoven bij zijn standpunt: “Toch weer een schreeuw om aandacht. Waarschijnlijk mist ze ons, waarschijnlijk mist ze de mensen die op straat haar aanspreken”, publiceert Mediacourant een uitspraak die Ettekoven deed bij Shownieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.