Trieste dag voor Dennie Christian

Byadmin

04/12/2022
Foto: Showbiss.nl

Het was zondag een trieste dag voor Dennie Christian, het was namelijk twee jaar geleden dat zijn vrouw Roswitha overleed. Zij was amper 63 jaar jong, véél te vroeg overleden dus. Roswitha was korte tijd ziek.

“Vandaag twee jaar geleden ging mijn allerliefste schat naar huis…….but we still keep in touch…….forever🍀💞🙏”, schreef Dennie zondag op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.