Jaap Reesema heeft fantastisch nieuws!

Byadmin

02/12/2022
Foto: AVROTROS

We zitten in de laatste rechte lijn richting 2023. Met wel gevoel sluit jij 2022 af? Jaap Reesema met een goed gevoel, want er zijn héél veel positieve dingen gebeurd in zijn leven. En wacht maar tot het 2023 is!

“Op 6 januari verschijnt mijn nieuwe single ‘Als je voor me staat’, glundert de zanger. Hij kijkt nu al uit naar de jaarwisseling en de reacties op de nieuwe single. Maar er is nog meer leuk nieuws.

“Op 10 februari 2023 komt mijn album ‘Als je voor me staat’ eindelijk uit, met natuurlijk een hoop nieuwe nummers”, gaat Jaap verder.

Uiteraard staat ook die nieuwe single op dat album, het is namelijk de titelsong. Een single, een album, komt er nog wat? Ja hoor!

“Ik kan niet wachten om de nieuwe nummers te laten horen en te spelen tijdens de clubtour”. Je merkt het, veel nieuws over Jaap Reesema en wie weet wat hij nog allemaal van plan is!

Koop hier het nieuwe album van Jaap Reesema

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.