Staat zangeres Corry Konings terug open voor de liefde?

Foto: Peter De Smedt

“Ik ben lekker alleen. Eigenlijk al best lang, maar dat bevalt me hartstikke goed”, met deze woorden gaat Corry Konings van start als de reporter van Primo haar vraagt of de zangeres momenteel een relatie heeft.

Corry geeft aan ervan te genieten dat ze aan niemand verantwoording moet afleggen. De zangeres zegt ook niet op zoek te zijn naar de liefde: “Ik ben er niet naar op zoek, maar het lot heb je niet in eigen hand. Op dit moment komen mijn kleinkinderen op de eerste plaats.”

In het verleden heeft de zangeres al een partner gehad die 23 jaar jonger was maar dat wil Corry niet meer in een toekomstige relatie: “Ik zoek geen jonge man meer. Die fase is voorbij. Ik hoop dat het nooit hoeft, maar ik zie mezelf niet voortgeduwd worden in een karretje door een groen blaadje.”

“Ik geef nu de voorkeur aan een man van mijn eigen leeftijd. Iemand met wie ik ook over vroeger kan praten”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.