André Hazes: “Ik maakte er een puinhoop van”

Foto: Videoland

Op 21 januari 2024 bereikt zanger André Hazes een belangrijke mijlpaal. Dan viert hij namelijk zijn dertigste verjaardag. En zelf ziet hij die verjaardag toch best als een echte ‘knip’ in zijn leven waarop hij een aantal dingen anders gaat zien en aanpakken.

Spijt van zijn ‘roerige twintiger jaren’ heeft hij anderzijds niet, zo vertelt hij aan Weekend: “Ik ben blij met mijn twintiger jaren. Al maakte ik er een puinhoop van, het was voor mezelf heel leuk”, bekent André. “Dus ik ben dankbaar voor die jaren.”

Toch kijkt de zanger ernaar uit om dertig te worden en zijn twintiger jaren achter zich te laten: “Ik merk ook een verandering”, legt hij uit. “Waar ik altijd bang was om iets te missen en wilde dat iedereen mij aardig vond is dat een beetje aan het verdwijnen. Ja gaat nu zien waar het echt om gaat, wat echt belangrijk is, en dat vind ik heel relaxed. Al ben ik wel blij dat ik voel dat ik nog steeds zo gek ben”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.