15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Staat Montana Meiland open voor een nieuwe liefde?

Foto: William Rutten/SBS6

Eind vorig jaar verbrak Montana Meiland haar relatie met Dirk Hoogstraten. De twee waren op dat moment zo’n acht jaar samen. Hoewel Dirk intens verdrietig was door de breuk, gaan ze inmiddels weer als vrienden met elkaar om. Getuige het feit dat hij aanwezig was op de opening van het nieuwe Meiland-pension Code Rosé. Een verzoening als koppel blijft echter uitgesloten voor Montana.

Vraag is dus of ze al openstaat voor een nieuwe liefde? Story zocht het uit: “Ik moet er niet aan denken om te gaan daten. Dat lijkt me zoveel gedoe. Ik heb het al druk genoeg”, reageert Montana. Haar kinderwens, die ze een jaar geleden nog samen met Dirk uitsprak, heeft ze dan ook ‘on hold’ gezet.

“Ik heb geen partner en zonder man wil ik geen kinderen”, klinkt het. “Misschien is mijn kinderwens minder groot dan die van mijn zus. Maxime is echt een geboren moeder. Ik weet niet of ik dat ben”, vervolgt Montana. “Voor Claire en Vivé kan ik wel een leuke tante zijn, wel de lusten, niet de lasten. Dat mag nog wel even zo blijven”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ellemieke Vermolen over de breuk met Sergio Herman

Next Article

Guus Meeuwis: Einde van een tijdperk

You might be interested in …

Showbiss.nl