Ellemieke Vermolen over de breuk met Sergio Herman

Foto: VTM

Ellemieke Vermolen (46) was in diepe rouw nadat haar partner, gerenommeerde chef-kok Sergio Herman (53), haar had verlaten voor het Vlaamse model Chanel Joppart (32). 

Hoewel Sergio aanvankelijk zweeg over hun romance, viel er geen ontkennen meer aan toen Story de eerste foto’s van hun liefdesvakantie op Ibiza publiceerde.

 Op sociale media heeft Ellemieke gesuggereerd dat ze al lange tijd op de hoogte was van Sergio’s ontrouw. Ze deelde het nummer “Lippenstift” van Marco Borsato, dat gaat over een getrouwde man die zijn minnares bedriegt. Dit doet denken aan een soortgelijk bericht dat Leontine Borsato eerder plaatste toen bekend werd dat haar man een affaire had met pianiste Iris Hond.

Ondertussen heef Ellemieke de breuk een plaats kunnen geven. “Soms is het beter om allebei apart gelukkig te zijn dan samen ongelukkig” verklaart ze aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.