29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Staat huwelijk van Wendy van Dijk op springen?

Foto: VTM

Staat het huwelijk van SBS6-coryfee Wendy van Dijk en haar man tv-strateeg Erland Galjaard, na een eerdere bevestigde huwelijkscrisis in 2019 opnieuw op springen? In de tv-wereld gonst het alvast van de geruchten.

En ook Story hanteert de leuze: ‘waar rook is, is vuur’. Bovendien weet het weekblad waar het vuur precies brandt. Want hoewel Erland nog steeds officieel ingeschreven staat op hetzelfde adres als Wendy in Nigtevecht, kocht hij afgelopen juni een fraai appartement in zijn geliefde Rotterdam voor de ronde som van 1,5 miljoen, en dat zónder inbreng van zijn eega.

Dit terwijl ze het appartement in de rand van Amsterdam waar de tv-bons vroeger ingeschreven stond wél samen kochten. Vandaar ook dat achter de schermen van tv-land de roddel circuleert dat dit nieuwe appartement, dat volgens de aanprijzing van de makelaar over drie slaapkamers en een zonneterras aan de achterzijde beschikt, weleens de nieuwe vrijgezellenflat van Erland zou kunnen worden. Wendy en Erland zelf houden de lippen intussen stevig op elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Thijs Römer krijgt goede raad van collega-artiest: “Gevangenis is geen enge plek”

Next Article

Gert Verhulst brengt ode aan zijn moeder

You might be interested in …

Showbiss.nl