Sneeuwpret bij Jan Smit

Je kan je sociale media niet opendoen of je ziet wel iemand die op skivakantie is.

Dat is niet anders bij Jan Smit en zijn gezin. Ook zij trokken op wintersport en genieten daar zichtbaar van.

Op Instagram post Jan een filmpje van zijn zoon Senn die aan het skiën is. “Senn op dreef”, schrijft een trotse papa bij het filmpje.

En ook de volgers van Jan zijn blij om Jan weer wat meer bij zijn gezin te zien. “Very good together with family” schrijft iemand bij het filmpje.

Het is duidelijk dat Jan zich gelukkiger dan ooit voelt, nu hij weer wat meer tijd met zijn gezin kan doorbrengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.