Johan Derksen doet stevige uitspraken over Isa Hoes: “Ze hangt mijn strot uit”

Foto: Brunopress.nl

Hij is het beu

We weten al dat Johan Derksen niet om een uitspraak meer of minder verlegen zit tijdens zijn programma ‘Vandaag Inside’. Dat heeft nu ook Isa Hoes ondervonden.

In 2010 pleegde Antonie Kamerling zelfmoord. Zijn vrouw Isa Hoes en hun zoon bleven vol vragen achter en lijken er nog steeds heel erg mee bezig te zijn.

Merlijn verscheen recent nog in een talkshow om een theaterstuk te promoten en Isa verscheen onlangs in de media met een film over hetzelfde onderwerp: de dood van hun man en vader.

En dat is Johan Derksen meer dan beu. Voor hem lijkt het alsof Isa de dood van haar geliefde man wil uitmelken en er nog geld aan wil verdienen ook.

Dat Johan het kotsbeu is was te merken aan zijn stevige uitspraken tijdens zijn eigen show: ‘Je hebt ’s ochtends in de krant drie mogelijkheden: Sylvie Meis, Hazes en die Isa Hoes. Die hangt me ook mijlen m’n strot uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.