28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Sieneke: “Niets tussen ons is gemaakt”

Foto: Peter De Smedt

Er is een mooie vriendschap uit voortgekomen

Sieneke en Frans Bauer staan vanaf half maart samen op het podium in verschillende theaters. Sieneke is zelf al jarenlang zangeres, maar vindt dat ze nog altijd veel kan leren van een oude rot in het vak als Frans.

“Ik kijk echt tegen Frans op. Ik ben met zijn muziek opgegroeid, maar ook met die van Marianne Weber. Frans en zij zijn voor mij echt grootheden. Heel snel hadden Frans en ik het gevoel alsof wij elkaar al jaren kennen”, zegt Sieneke in Party.

Het eerste contact tussen de twee verliep heel vlot en het ijs was meteen gebroken. En dat is maar goed ook want ze doen momenteel samen veel promo en zitten vaak samen in de studio.

“Het is fijn dat je echt jezelf kunt zijn, je op je gemak voelt. Bij Frans kan ik dat. Niets tussen ons is gemaakt, het gaat allemaal heel spontaan.”

Door vaak samen te zijn is er ook een mooie vriendschap ontstaan, zowel in de muziek als in de privé. “Ik kijk er altijd naar uit als Frans en ik gaan repeteren voor de theatershow of voor radio- en televisie-interviews op pad moeten. Wij hebben zoveel lol samen. Frans en ik liggen de hele dag in een deuk om van alles.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Marga Bult hakt knoop door: ‘dit ga ik doen’

Next Article

Belle Perez blikt terug op haar eerste keer Werchter: “Check altijd het bier”

You might be interested in …

Showbiss.nl