Belle Perez blikt terug op haar eerste keer Werchter: “Check altijd het bier”

Foto: VTM

Zangeres werd het slachtoffer van haar eigen goedgelovigheid

Net zoals veel jongeren zal Belle Perez nooit haar eerste keer op de festivalweide van Werchter vergeten.

Het was dan ook een memorabele ervaring, zij het dan misschien niet om de juiste reden.

Belle bleek nogal goedgelovig te zijn, iets waar haar vrienden handig gebruik van maakten om een grap met haar uit te halen.

“Op mijn allereerste keer Werchter raadden vrienden me aan om alcoholvrij bier te drinken. Daar zou ik veel energie van krijgen. Ze gaven me natuurlijk bier mét alcohol.”

Het duurde niet lang vooraleer Belle een black-out kreeg. Zo belandde ze uiteindelijk in de tent van haar buurjongen: En die lag er met zijn vriendin. Altijd even het bier nakijken, dus”, klinkt haar advies en conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.