15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Sandra Schuurhof vaste nieuwslezer bij De Coen en Sander Show

Foto: De Coen en Sander Show

Sandra Schuurhof wordt de nieuwslezer in de middagshow van Coen en Sander op Radio 538. Vanaf 10 maart is zij vast onderdeel van het programma ‘De Coen en Sander Show’ dat iedere vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen is. Sandra combineert haar nieuwe rol bij Radio 538 met haar werkzaamheden als koningshuisdeskundige en presentatrice van onder andere Hart van Nederland.

Sandra Schuurhof: ”Ik vind het een hele eer dat ik deel uit ga maken van De Coen en Sander Show en dat ik in de voetsporen ga treden van Jo van Egmond. Ik heb er zin in!”

Sander: ”Ik ben ontzettend blij met Sandra, omdat ik het een kundige en goede nieuwslezer vind. En bovenal een sprankelende persoonlijkheid. Dat is precies wat goed past bij De Coen en Sander Show.” Coen vult aan: ”Ik ben blij dat er aan onze show een vleugje Haagse branie wordt toegevoegd!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Grote dag voor Jim Bakkum en vrouw Bettina

Next Article

Hoe betaalt Yolanthe Cabau haar rijke luxeleventje in LA?

You might be interested in …

Showbiss.nl