28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Hoe betaalt Yolanthe Cabau haar rijke luxeleventje in LA?

Foto: Brunopress.nl

Niemand die het weet

Wie Yolanthe Cabau volgt op sociale media weet en ziet dat de vrouw geen arm bestaan leidt. Ze leeft in grote luxe en krijgt kansen die andere mensen nooit zouden krijgen.

En dat is ook ‘Shownieuws’ ondertussen al opgevallen. Zij werd een onderwerp in de show nadat ze een rolletje heeft kunnen bemachtigen in een of andere Hollywoodproductie.

Yolanthe werkt al heel lang aan haar doorbraak in LA, maar tot nu toe kwam het er maar niet van. En ‘Shownieuws’-ster Ronald Molendijk denkt niet dat het er ook nog van zal komen.

“Ik ben meer verbaasd over de setting. O, het is een repetitie? Ik wou zeggen: het is geen film met een Tom Cruise-budget”, klonk het in Shownieuws.

En ook Patty Brard had er zo haar mening over: “Nee, ik denk dat dit een oefening is. Dat neem ik aan. Maar ze is in elk geval hartstikke blij. Ze zit er nu al vier jaar, in LA. Ze heeft weer een rol te pakken.”

Dat Cabau al zo lang in LA woont, wekt ook de nodige vragen op. Geen succes hebben en toch zo’n luxeleven kunnen betalen, hoe doe je dat?

Niemand die echt weet waar Yolanthe haar inkomsten vandaan haalt. Want ze hebben toch hun twijfels dat ze zo’n duur leven kan betalen van haar eigen kledinglijn en gigs die ze doet voor grote warenhuizen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Sandra Schuurhof vaste nieuwslezer bij De Coen en Sander Show

Next Article

Ex Peter Gillis praat mond voorbij: “Ik ben al veel langer single”

You might be interested in …

Showbiss.nl