Samantha Steenwijk is out

Foto: VTM

Het gaat niet goed met zangeres Samantha Steenwijk. Na een weekendje hard doorwerken moet ze nu toch rusten. De zangeres voelt zich ontzettend ziek en is even niet meer in staat om er keihard tegenaan te gaan.

Heel wat bekende Nederlandse en Belgische collega’s waaronder Hanne van K3 en Belle Perez wensen de zangeres veel beterschap. Hopelijk voel je je snel beter, Samantha!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.