Geraldine Kemper snakt naar vakantie

Foto: Play4

Met het druilerige weer in Nederland kunnen we begrijpen dat de Nederlandse bevolking hier niet echt vrolijk van wordt. Ook presentatrice Geraldine Kemper snakt naar een beetje meer zon en warmte in haar leven.

Dat kunnen we afleiden uit haar post op Instagram waar ze vrolijk poseert op het strand in bikini. Geraldine schrijft bij de foto: ‘Zin in dit!’

Al vrezen we dat Geraldine nog even zal moeten wachten voordat ze naar de zon kan. Zij zit immers nog een tweetal maanden vast aan Big Brother, dat ze samen met de Vlaamse Tatyana Beloy presenteert.

Nog even volhouden Geraldine!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.