Ruben Nicolai: “Hij dacht dat ik iemand anders was”

LEGO Masters; seizoen 2, aflevering 9 op zaterdag 8 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Ruben Nicolai & Kurt Rogiers

Hebben we niet allemaal al een keertje een grote blunder gemaakt in ons leven. Eentje waar we ons achteraf ontzettend hard voor schamen? Ook presentator Ruben Nicolai heeft er al wel eens eentje gemaakt.

“Ik kondigde Ron Blaauw aan als winnaar van een horecaprijs. Ron liep het podium op en zei ‘Bedankt Martijn!’ Hij dacht dat ik Martijn Krabbé was, heel geestig”, lacht Ruben in Libelle.

In zijn succesvolle carrière heeft Ruben ook al heel wat belangrijke keuzes moeten maken. De meest recente keuze die hij maakte, was ook meteen een erg belangrijke.

“Ik wil iets relaxter naar mijn drukke agenda kijken. Dat maakt het draaglijker dan steeds te denken: ‘oooo, ik heb zoveel te doen’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.