29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Roze wolk blijft uit bij Marieke Elsinga

Foto: Qmusic Nederland

Begin november 2022 werden tv- en radiopresentatrice Marieke Elsinga en haar partner Sander de trotse ouders van een zoontje, Jip.

Een heugelijke gebeurtenis voor elk jong paar, maar bij Marieke bleef de zogenaamde roze wolk die veel kersverse moeders ervaren na de geboorte van hun kind grotendeels uit. Dat schrijft Party op basis van wat Marieke verklaarde tijdens een interview in Mezza, de zaterdagbijlage bij het AD. “Iedereen heeft het over een laatje met onvoorwaardelijke liefde die je nog nooit hebt gekend”, vertelt ze. “Ik merk dat het laatje bij mij tijd nodig heeft om open te gaan.”

Marieke beseft dat een dergelijke uitspraak misschien gemeen overkomt, maar ze benadrukt dat ze zich geen zorgen maakt over hoeveel ze voor haar zoontje voelt: “Vanaf het eerste moment wist ik dat ik voor hem door het vuur zou gaan en mijn leven voor hem zou geven”, verzekert ze. “Maar Sander was meteen verliefd op hem. Dat had ik ook wel zo willen ervaren. Maar er langzaam ingroeien is meer mijn manier, blijkbaar. Ik ben ook heel langzaam verliefd geworden op Sander”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Laurentien: “Het leek wel alsof ik opnieuw werd geboren”

Next Article

Met deze bekende zanger had Goedele Liekens een relatie

You might be interested in …

Showbiss.nl