Met deze bekende zanger had Goedele Liekens een relatie

Foto: Play4

In zijn recent verschenen biografie ‘Het wordt niets zonder jou’, geschreven door auteur Sander van Leeuwen blikt de Nederlandse zanger en liedjesschrijver Hans de Booij terug op de hoogtijdagen uit zijn carrière. En die dagen brachten nogal wat ongemakken met zich mee voor de niet zo sociale ‘Annabel’-zanger, aldus Weekend.

Een quasi automatisch gevolg van zijn bekendheid waren de ‘verplichte’ deelnames aan allerlei spelprogramma’s. “Dat was iets verschrikkelijks”, vertelt Hans. “Moest je gezellig meedoen met de meest stompzinnige spelletjes.”

In die periode ontmoette hij ook Goedele Liekens, toenmalig presentatrice en gewezen Miss België. Haar ontmoette Hans tijdens de opnames van ‘Tien Voor Taal’, de show van de betreurde Robert Long. “Wat een ramp”, omschrijft hij het programma.

“Ik wist niet wat ik meemaakte. Zat je opeens weer in een spelshow. Ongelooflijk. Uit een doos komen met ballonnen en zo”, vervolgt hij. “Maar je moest daar wel aan meedoen. Dat werd gewoon van je verwacht. Ze betaalden ook niet, het hoorde gewoon bij de bekendheid,” meent hij.

Over zijn tegenkandidate Goedele Liekens onthult Hans trouwens nog een pikant weetje: “Met Goedele heb ik nog kort een relatie gehad. Die was echt verschrikkelijk”, klinkt het. Toch moet Hans nog steeds lachen als hij aan haar terugdenkt: “Ze was wel mooi hoor. Oioioi”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.