Ron Brandsteder : “Mijn leven is topsport geweest”

Foto: Brunopress.nl

Stilaan kijkt heel het land weer uit naar het einde van het oude jaar en het begin van alweer een nieuw jaar. Toch is er één BN’er die allicht minder reikhalzend naar 2024 uitkijkt. En dat is de legendarische tv- en radiopresentator Ron Brandsteder.

Zijn werkgever Omroep MAX heef namelijk besloten om per januari zijn radioshow ‘Ron Wacht Op De Nacht’ op NPO Radio 5 stop te zetten. Iets wat hij erg jammer vindt, ook al gaf hij in een eerder interview nog toe dat “je ook moet plaatsmaken voor de nieuwe generatie, bijvoorbeeld mijn zoon Rick.”

“Maar ik bouw wel voorzichtig af”, citeert Party hem. “Mijn leven is toch topsport geweest, en dan moet je niet zomaar abrupt stoppen”, klonk het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.