Jan Keizer ondervindt vervelende bijwerkingen

Foto: Showbiss.nl

Hoewel zijn prostaat in 2016 verwijderd werd nadat deze was aangetast door een levensbedreigende ziekte, blijken er toch opnieuw foute cellen te zijn aangetroffen in het lichaam van voormalig BZN-zanger Jan Keizer. Allicht zijn deze cellen achtergebleven na die eerdere operatie.

De foute cellen zijn ook zo klein dat ze visueel niet waarneembaar zijn. Daarom wordt Jan nu behandeld met hormooninjecties, waar hij helaas ook vervelende bijwerkingen van ondervindt, zo vertelt hij aan Weekend.

“Door die hormooninjecties heb ik geregeld enorme opvliegers”, legt hij uit. “En ik merk ook dat ik zwaarder word. Terwijl ik hetzelfde eet als daarvoor. Nou ja, als mijn vrouw Marie een schaaltje zoutjes neerzet op tafel gaat dat wel gelijk leeg”, moet hij lachend toegeven. “Maar ik merk echt dat sommige broeken me te strak gaan zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.