13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

René Karst: “Ik heb ook ogen in mijn kop”

Foto: Showbiss.nl

Op sociale media veroorzaakte een uitspraak van Johan Derksen in de uitzending van ‘Vandaag Inside’ op Prinsjesdag heel wat commotie. Johan gooide er in die uitzending uit dat hij vindt dat prinses Alexia, de tweede dochter van ons koningspaar die pas achttien werd en dus haar debuut maakte op het officiële gebeuren, “een lekker achterste” heeft.

Een uitspraak die online door heel wat mensen werd afgekeurd. Maar opvallend genoeg klinken de hierover door Party bevraagde BN’ers heel wat milder voor Johan. Onder hen ook zanger René Karst. “Je weet hoe Johan Derksen is. Die man moet er af en toe een uitspraak uitgooien waarover ik denk: nou ja goed, daar scoort hij punten mee en dan lachen ze weer om hem”, zegt René. “Ik zou het zelf nu niet gedaan hebben, maar ik heb ook ogen in mijn kop.”

De zanger betreurt dan ook dat dergelijke uitspraken tegenwoordig zo afkeurend onthaald worden. “Ik vind dat we gek zijn geworden in dit land af en toe en ik hoop dat de Nederlanders weer een klein beetje normaal tegen elkaar gaan doen”, klinkt het. “Ik mis dat je kunt zeggen wat je denkt. Je moet er natuurlijk voor oppassen dat je geen dingen gaat zeggen die echt niet kunnen, maar waar gaat het naartoe met de wereld als je niet eens meer mag zeggen dat iemand een lekker achterste heeft?”, vraagt hij zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Mary Borsato steunt haar zoon Marco onvoorwaardelijk

Next Article

 ‘Boer Zoekt Vrouw’-boer Riks Zomer moest wennen aan het huwelijk.

You might be interested in …

Showbiss.nl