Rachel Hazes: “Dat steekt nog het meest”

Foto: William Rutten/SBS6

Rachel, de weduwe van de in 2004 overleden muzieklegende André Hazes senior, werd in 2021 het slachtoffer van oplichting. Dat heeft ze onthult in Story. Extra pijnlijk is dat de oplichting gebeurde door haar toenmalige rechterhand: Nino Wilkes, de zoon van haar eveneens toenmalige hartsvriendin Rosanna Kluivert.

Hoewel Nino het volledige bedrag uiteindelijk wel terugbetaalde, steekt het Rachel nog steeds dat Nino haar nooit zijn excuses heeft aangeboden. Én dat ze sindsdien niets meer gehoord heeft van Rosanna en haar man Patrick.

“Terwijl voor mij met de terugbetaling de kous af was”, aldus Rachel in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.