Hier letten de Meilandjes op

Foto: SBS6

Dat het niet makkelijk is om goed (huis)personeel te vinden weet de familie Meiland als geen ander. Zo raakte de verhouding met hun Franse huishoudster Nadège behoorlijk gebrouilleerd. Gelukkig werden de plooien inmiddels weer gladgestreken.

Toch lukte het hen om met Melissa de geschikte kamerhulp te vinden voor hun nieuwe pension Code Rosé. Weekend is dan ook nieuwsgierig waar ze deze keer op lette bij de selectie van hun nieuwe ‘rechterhand’.

“We hebben gelet op dat iemand plezier heeft bij z’n werk, dus lekker door wil pakken én betrouwbaar en open is”, antwoordt Erica. “Uiteindelijk zijn we gewoon op ons gevoel afgegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.