Problemen voor Gert Verhulst: “ik durf het gewoon niet”

Foto: Fonny Gijsels

Als baas van het pretpark ‘Plopsaland De Panne’ zou je denken dat Studio 100-baas Gert Verhulst alle attracties wel eens heeft uitgeprobeerd. Maar één attractie laat Gert liever links liggen…

“Ik zeg het niet graag, maar tot mijn grote schaamte ben ik nog nooit in The Ride to Happiness geweest”, klinkt het bij Gert Verhulst in Story. Waarom niet?

“Ik durf het gewoon niet”, geeft het voormalige baasje van Samson toe in het weekblad. Wat voor attractie is het dan juist?

“Het is een draaiende achtbaan, veel te wild voor mij”, verduidelijkt Gert Verhulst in Story. “Vroeger zou het geen probleem geweest zijn, maar met de jaren ben ik banger geworden.” Zijn er nog attracties die Gert liever niet doet?

“De andere attracties heb ik wel allemaal gedaan. Zelfs de hele hoge, maar da’s dan goed voor een keer. Ik heb hoogtevrees”, aldus Gert Verhulst in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.