Johan Derksen: “wat een kwal is die vent”

Foto: SBS6

Johan Derksen moet niet weten van Laurens Dassen, de fractievoorzitter van Volt. Waarom is Derksen zo razend o de jonge politicus?

“Dassen, die bijt ik nog een keer z’n strot af”, foetert Johan Derksen bij Vandaag Inside nadat de Volt-politicus uithaalde naar het nieuwe, rechtse kabinet waarbij het de PVV ‘extreemrechts’ noemde. En Derksen méént het…

“Dat vind ik de grootste kwal die jongen. Die denkt dat hij Onze Lieve Heer is die jongen en hij komt net kijken”, aldus ‘de snor’ van VI. En dan voegt Johan Derksen eraan toe dat het allemaal ook zo voorspelbaar en weinig origineel is…

Johan Derksen noemt de reactie van links ‘zó voorspelbaar’: een ramp voor het land, een schande, etc. Toch wil Derksen één belangrijk pijnpunt uitlichten…

“Het zijn gewoon heel slechte verliezers, maar ze denken ook niet na, want het feit dat Wilders 2,5 miljoen kiezers heeft, daar hebben hen voor gezorgd. Het is de ergernis en de onvrede over die linkse partijen en ze hebben het zelf hiernaar gemaakt”, benadrukt Johan Derksen bij Vandaag Inside.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.