Prinses Laurentien is trots op dochter Eloise

Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

In de podcast ‘Daphne op Donderdag’ van Daphne Deckers onthulde prinses Laurentien, de schoonzus van koning Willem-Alexander, onlangs hoe trots ze is op haar oudste dochter Eloise. Met name op hoe ze omgaat met zowel positieve als negatieve reacties ten opzichte van haar persoon. Het weekblad Story citeert de prinses als volgt.

“Zij kan echt mij aankijken en zeggen: ‘Hè, maar die mensen kennen mij toch helemaal niet?’”, vertelde Laurentien. “En dan denk ik: ‘wauw, zo zelfverzekerd”, aldus de trotse moeder.

Ze voegde er ook nog aan toe: “Wat dat betreft zit ik niet zo in elkaar. Dat is zo’n goeie realisatie. Doe dat maar eens op je 21ste”, besluit prinses Laurentien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.